Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

180 nap alatt a Biblián át

Ár:
2.990 Ft (2.848 Ft + ÁFA)

Szerző: Philip Yancey, Tim Stafford
Kiadó: Harmat Kiadó
Kiadás éve: 2018
Méret: 141 x 196 cm
Kötés: puhatáblás
Oldalszám: 230

Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Mennyiség:db

Leírás

A 180 bibliai fejezetből készült válogatás, valamint a két szerző által hozzájuk fűzött rövid kommentárok célja, hogy felkeltsék az érdeklődést a Biblia olvasása iránt. A 180 szövegrészlet a Biblia 66 könyvének mindegyikéből legalább egy fejezetet tartalmaz, és olyan módon van összeállítva, hogy átfogó képet adjon a Biblia főbb témáiról, és láthatóvá tegye a Biblia egyes könyvei közötti összefüggéseket.

A Biblia történetfolyamának jobb áttekintését segíti, hogy a válogatás a bibliai események történeti sorrendjét követi. Miközben Dávid életének eseményeiről olvasunk, megismerkedünk az általa írt zsoltárokkal is. A próféták könyveinek egy-egy fejezetével párhuzamosan saját koruk történeti hátterét is megismerhetjük a Biblia történeti könyveiből válogatott megfelelő részletek alapján. Ugyanígy az evangéliumi szövegrészletek válogatása összetett képet ad Jézus földi életéről, Pál apostol leveleit pedig az élettörténetébe ágyazva ismerhetjük meg.

Ha mindössze 10-15 percet szánunk a napi szövegrészletekre, a 180 napos beosztást követve akár félév alatt átolvashatjuk a teljes Bibliát. Ez a vezérfonal a Bibliában kevéssé járatosak számára áttekintést ad az egész könyvről, de érdekes perspektívát és új felfedezéseket kínál a Biblia rendszeres olvasói számára is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek