Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Garancia

Garancia

Szeretnénk, hogy azzal a nyugodt érzéssel böngészhess webáruházunkban, hogy amennyiben vásárlásra szánod el magad, biztosan gyártási hibáktól és sérülésektől mentes termékhez jutsz hozzá, valamint vásárlási szándékoddal kapcsolatban utólagosan is minden indoklás nélkül meggondolhatod magad. Ennek érdekében a következő garanciális feltételeket ajánljuk.

MINŐSÉGI BIZTOSÍTÁS

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy hibátlan termékekkel szolgáljuk ki vásárlóinkat, éppen ezért igyekszünk minél alaposabban ellenőrizni, hogy az átadott termékek ne tartalmazzanak gyártási hibákat vagy egyéb sérüléseket, valamint gondoskodunk termékeink biztonságos csomagolásáról. Ha mégis sérült vagy hibás termék kerülne a csomagodba, az átvételtől számított 30 napig kérheted a termék cseréjét vagy elállhatsz a vásárlástól. Egyik esetben sem terhel semmilyen költség! A teendőd csak annyi, hogy a nem megfelelő minőségű terméket a vásárlásról szóló számlával együtt visszaküldöd a 1114 Budapest Vásárhelyi Pál utca 12. címre. Kérjük, a terméket legyél kedves hasonlóan csomagolni, mint ahogyan megkaptad. Gondoskodunk a visszaküldés díjának utólagos megtérítéséről 14 napon belül, illetve a lehető leggyorsabban elküldjük Neked a termék hibátlan változatát.

AZ ELÁLLÁS JOGA („Meggondoltam magam!”)

Vásárlóink minden indoklás nélkül meggondolhatják magukat és utólagosan is visszaléphetnek vásárlási szándékuktól. Erre az átvételtől számított 14 napig van lehetőség. Ha így döntesz, a termékeket a vásárlásról szóló számlával együtt küldd vissza a 1114 Budapest Vásárhelyi Pál utca 11/a címre. Kérjük, a termékeket legyél kedves hasonlóan csomagolni, mint ahogyan megkaptad. A visszaküldés díja ez esetben Téged terhel, de a visszavont megrendelésről készült számla végösszegét 14 napon belül visszafizetjük Neked. Az egyértelmű ügyintézés érdekében fontos, hogy a termékek használatlanul, sérülésmentesen kerüljenek vissza áruházunkhoz.

Garanciánkkal, annak érvényesítésével kapcsolatban bármely kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésedre elérhetőségeinken!

Webáruházunk pontos működését Üzletszabályzatunk tartalmazza, amelyet teljes terjedelmében ide kattintva olvashatsz.