Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Kik is vagyunk mi? :) 

A mi történetünk 5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy elindítunk egy keresztény könyveket forgalmazó webshopot. Így jött létre a Filologosz Keresztény Könyváruház, majd egy évvel később megnyitottuk könyvesboltunkat is Budapesten, a Móricz Zsigmond körtér melletti Vásárhelyi Pál utcában.

Az évek során a könyveken túl egyre több ajándéktárggyal bővült kínálatunk. Eljött a pillanat, amikor úgy éreztük, hogy mindez mánem bővíthető a könyváruház keretei között. A könyvesboltban sem volt elég helyünk, ezért úgy döntöttünk, hogy egy külön webshopban forgalmazzuk tovább ezeket a termékeket, ahol az ajándékok nemcsak kiegészítik a könyves kínálatot, hanem azok vannak a középpontban. Így indult el a Godspel Keresztény Ajándékbolt, amelynek célja, hogy igényes keresztény ajándékokkal szolgálja ki a vásárlókat. Olyan tárgyakkal, melyek a jó hírt, az örömhírt (= gospel, vagy régebbi változatában godspel) közvetítik.

Egyelőre tehát webáruházként működünk, de a Filologosz Könyvesboltban (1114 Budapest, Vásárhelyi Pál u. 12.) személyesen is átvehetők a megrendelt termékek. 

Jó böngészést kívánunk a webshopban! :)