Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Színről színre - Ószövetségi kártyagaléria

Ár:
3.300 Ft (2.598 Ft + ÁFA)


Szerző: B. Tóth Klára, Borda Mátyás, Miklya Zsolt
Kiadó: Parakletos
Kiadás éve: 2012
Méret: 120 x 180 x 50 mm
Kötés: papír doboz

Szállítási díj: 1.200 Ft
Mennyiség:db

Leírás

Bibliai és művészettörténeti kártyajáték

Társasjáték tízéves kortól 2-8 játékos részvételével.

„Színről színre” nézhetjük végig a Biblia történeteit, főbb életképeit, szimbólumait, ha közelebb lépünk a művészettörténet korszakaihoz, jól szemügyre vesszük a művészek alkotásait. Rácsodálkozhatunk különböző korok és alkotók bibliai világképére, biblia- és istenképére, megismerhetünk keresztény jelképeket, értékeket, fogalmakat. Felfedezhetjük a művészeti korstílusok, képzőművészeti műfajok jellegzetességeit, rejtett információit, mint pl. a tárgyak, mozdulatok, egyéb képi elemek vagy a színek szimbolikája.

Ilyen „színről színre” való szemlélődésre, játékos felfedezésre invitál ez a bibliai és művészettörténeti kártyajáték, ami végigvezet a művészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. 108 kártyán 108 ószövetségi témájú műalkotás – freskó, szobor, kárpit, táblakép, ikon, dombormű stb. – színes képével találkozhatunk, öt alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, műfaj figyelembevételével. Tízéves kortól gyerekeknek és felnőtteknek, fiataloknak és öregeknek, otthon és gyülekezetben, iskolában és táborban, egyszerű változata még útközben is játszható.

Az Ószövetségi és Újszövetségi kártyagaléria kártyáival egymástól függetlenül is lehet játszani, de a két kártyakészlet össze is keverhető, és egy óriásgalériát építhetünk.

Játéklehetőségek:

  • Keresztkirakós galéria: egyszerű és összetett, közös, páros és magángaléria
  • Művészeti kvartett
  • Kérdezz-felelek
  • Gyűjtemények: Műgyűjtő és Bibliaépítő
  • Tárlatvezetés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek