Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Talentumok - Aktivizáló bibliai társasjáték

Ár:
4.900 Ft (3.858 Ft + ÁFA)


Szerző: Miklya Zsolt
Kiadó: Parakletos
Kiadás éve: 2015
Méret: 120 x 180 x 50 mm
Kötés: papír doboz

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 899 Ft
Mennyiség:db

Leírás

aktivizáló bibliai társasjáték 10–12 éves kortól

A játék szókészlete bibliai eredetű, mégis sok ma is használatos kifejezéssel találkozhatunk benne. Ezeket kell a játékosoknak elmutogatni, lerajzolni vagy szavakkal körülírni. A kártyalapok felépítése azonos: az egyszerű, konkrét jelentéstől az elvont szintig, az összetett szavaktól a több szavas kifejezéseken át egy-egy rövid igéig fokozatosan nehezedik. A játékot nem a szerencse, hanem a játéklehetőségekkel, mint talentumokkal való gazdálkodás szervezi.

A játék két nehézségi szintű kártyacsomagot tartalmaz, így a nehezebb szint még a rendszeresen activity-t játszók számára is kihívást jelent.

A játék szókészlete bibliai eredetű, mégis sok ma is használatos kifejezéssel találkozhatunk benne. Ezeket kell a játékosoknak elmutogatni, lerajzolni vagy szavakkal körülírni. A kártyalapok felépítése azonos: először egyszerű szavakat, majd elvont fogalmakat, végül rövid szentírási idézeteket kell kitalálni a játékosoknak. A játékot nem a szerencse, hanem a játéklehetőségekkel, mint talentumokkal való gazdálkodás szervezi.

A játék két nehézségi szintű kártyacsomagot tartalmaz, így a nehezebb szint még a rendszeresen activity-t játszók számára is kihívást jelent. Elsősorban fiataloknak, ifjúsági csoportoknak, nagyobb családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek